Фокусирани върху бъдещето


„Хоум Нетуърк“ ООД е изцяло българска компания, фокусирана върху създаването на нишови медийни проекти. Компанията е със седалиця в столицата на България – град София. В портфолиото си разполагаме с 2 телевизионни канала, 1 онлайн магазин, 3 дигитални услуги и 5 уебсайта. Със създаването на компанията, ние фокусираме усилията си върху запълването на строго профилирани ниши. Основна мисия на „Хоум Нетуърк“ е да създаде трайна, качествена и добре работеща връзка между потребителите и бизнеса, използвайки всички медийни продукти, комбинирани със силата на новите технологии, социалните платформи и всички предимства на интернет средата.

Водени от желанието си да помагаме на бизнесите в нужда, като в същото време правим всичко възможно да предпазим хората от какъвто и да е било риск за тяхното здраве, решихме, че сега е времето да създадем малка група от медии, които се явяват връзка между бизнесите и крайните потребители. От една страна помагаме на всеки бизнес да достигне до аудиторията си, от друга аудиторията им може да се докосне до тях без дори да излиза от своя дом.

Решение за всеки бизнес


Всеки проект от групата е с ясно изразена профилирана тематика, таргетирана към много ясно формулирана и отлично таргетирана аудитория.