Услуги

REone

REone.BG e единствената платформа за недвижими имоти в България, която предлага цялостно комплексно решение за промотиране на различни недвижими имоти.

Ще публикуваме безплатно вашата обява в портала си.

REone.BG е платформа за публикуване на съдържание на архитектурни и интериорни решения за бизнес и жилищни проекти, продажба на имоти; сигурна и директна връзка между агенции и клиенти.

Ние вярваме, че начинът по който предизвикваме настоящето към промени е възможност, която прави нашите решения подходящи и достъпни за употреба.

HomeOne и REone.bg е липсващата връзка между телевизията и интернет.

Ние сме професионален маркетингов инструмент.

REone.BG дистрибутира авторско и оригинално съдържание като фото, видео и други визуални материали между всички свои платформи.

Reone.BG – онлайн портал за обяви, в който всеки може да намери имота който търси бързо, лесно и с гаранция за ексклузивни, реални обяви.

В HomeOne TV – като част от Home Network, REone.BG предлага на клиентите си ексклузивна възможност да се възползват от безплатна ротация на своите обяви в най-новата национална телевизия в България – HomeOneTV.

Social and Digital – промотиране на обявите във всички социални и дигитални профили на компанията във Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn и други.

Повече за REone: www.reone.bg

×
ТВ канали

HomeOne TV